Bøker

Disse bøkene kan kjøpes i bokhandelen, eller du kan bestille signert eksemplar ved å sende epost til
annebeth [at] abscheen.no

Forside Sopp Plukk og Bruk
Sopp Plukk & Bruk
Fermentert mat
Fermentert mat

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer til «Bøker»

  1. Hei!
    Bruker kvart år å lage soppsoya med mykje skrubb og piggsopp og litt kantarell. Raudvinen eg har brukt har vore «tung» og kraftig.
    I år har eg nesten berre brukt kantarell og litt piggsopp, då eg ikkje finn skrubb. Spørsmålet mitt vert då om nokon har tankar om kva type raudvin som kan brukast til denne blandinga. Eg har tenkt at eg då må bruke ein «lettare» vin. Råd vert motteke med takk.

    1. Hei, godt spørsmål. Nå er jo soppsoya noe man lager som krydder, og som du sier, vil nok vintypen påvirke smaken. Men her vil jeg jo tenke at det avhenger av hva du tenker bruke den til, mer enn hvilke sopparter du har brukt. Jeg har ikke egentlig noe godt svar. Anbefaler deg å prøve deg frem. Del gjerne resultatet 🙂

Legg igjen en kommentar til abscheen@hotmail.com Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.